Munkahelyi egészségvédelem és biztonság

Munkatársaink, valamint azoknak az egészsége és biztonsága, akikkel tevékenységünk során hatással vagyunk a legfontosabb számunkra. Semmi sem alapvetőbb, mint hogy kollégáinkat és másokat megóvjunk a veszélytől. A biztonság sosem lehet másodlagos kérdés.

Hisszük, hogy minden sérülés, munkahelyi megbetegedés és a betegségek többsége megelőzhető. Ezért az általános munkavédelmi célkitűzés az ecorec létesítményeiben: "nulla ártalom az embereknek, nulla anyagi kár, és nulla a környezeti kár”.

A fentiek érdekében olyan beruházásokat végeztünk telephelyeinken, hogy azok már a tervezés szakaszában biztonságosak legyenek, ezzel együtt fejlesztettük irányítási rendszereinket. Ez minden ecorec létesítmény számára egy a nemzetközileg elismert Munkahelyi Egészségvédelmi és Biztonsági Értékelési Rendszer (OHSAS 18001) alapján kiadott tanúsítványt jelent, integrálva a nemzetközi minőség- és környezetirányítási rendszerekkel (ISO 14001 és az ISO 9001).

Célunk a munkahelyi egészségvédelem és biztonság folyamatos fejlesztése.

Rendszeresen tájékoztatjuk és képezzük munkatársainkat az egészségvédelem és biztonság témakörében, külső-belső auditokat és oktatásokat  szervezünk, valamint elvégezzük a megfelelő helyesbítő intézkedéseket az azonosított kockázatok alapján.

Our webpage uses cookies to optimize the website's services for our visitors. By continuing to browse the site, you are agreeing to our use of cookies.
Elfogadom
Elfogadom